måndag 11 april 2011

89 st

89 gånger besöks denna blogg per dag, och 1 gång varje dag har jag besök från USA, vilka är ni ??? Att det är en och samma personer som går in då och då vet jag men en sitter väl inte och kikar 89 gånger per dag.

ÅÅÅÅÅÅ va jag är nyfiken : )

5 kommentarer:

  1. jag läser :-) flera ggr per dag, men jag tror ändå bara att det visar som en gång, då jag går in från samma dator. Jag har också läsare från norge, frankrike mm...fast min är låst??? hur går det ihop??men ingen från Italien, fast jag vet att Adams kusin läser den...hmm..undrar igentligen hur statestiken fungerar... skönt att höra att ni mår bättre nu. Nästa gång får ni följa med oss till leklandet ;-) Har också tänkt att jag ska åka till insjön för att köpa bläck..haha! men det får bli en annan gång..när man är rik ;-) KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag läser också din blogg sen nån vecka tillbaka men bara en gång om dagen ;) Inte har jag varit i USA och läst heller så där är jag oskyldig! Ses på gympan eller jobbet :)
    /Linda

    SvaraRadera
  3. Ja det kan ju inte riktigt stämma det där för jag har ju läsare från Spanien men det fanns inte med, dom kanske har slutat läst, Men Singapore, Norge, och en hel del andra ställen ????
    Kul Linda, hoppas vi ses tidigare än på jobbet : )

    SvaraRadera
  4. En läsare till här <3 men det visste du ju sen förut ;) Största Kramen till bästaste Åsa !!!

    SvaraRadera
  5. och största kramen till bästa Petra. Tänkte på dig idag !!! Som jag brukar göra varje dag !!!

    SvaraRadera