söndag 20 mars 2011

Date med dokorn ???

Nu har Olivia haft feber i 8 dagar, utav dom dagarna så tyckte vi att hon mådde mycket bättre i tordags men fick tillbaka hög feber på kvällen, likaså idag : ( Hon har haft väldigt ont i huvudet och klagat på smärta i kinderna, bihålorna kanske ?
Hon ser nästan svullen ut i ansiktet och lite smått rödsprängd, annars brukar hon bli så otroligt likblek när hon är sjuk.

Mathilde har fått ont i kroppen också, så vi får se hur morgondagen artar sig.

Lykke är pigg som en lärka och helt nyklippt.......gissa om hon blev stor, inget litet troll längre. Inte hade jag någon som helst aning om att hon faktiskt var lockig, kanske man sett en liten lock tidigare men nu vart det lite flera om man säger så.

Testade och lägga ut lite saker på tradera idag, är så slö med det där. 1 minut tog det sen hade jag bud "så skönt" och jag ska försöka bli av med lite nu, det behövs om man säger så.
Nä om man skulle ta och läsa lite kåke "Kråke" åt Lykke kanske, så att hon blir tyst någongång, det tjattras här bredvid något så otroligt.
Först hjälpa Magnus att bära in en deckad Olivia till sin säng, för Magnus har fått problem med ryggen igen, ghaaaa.......
GOD NATT

1 kommentar:

  1. men lilla Oliven! feber i 8 dagar!!! inge kul... tänk att det ska vara nått hela tiden! Milo fick gå till dagis i dag iallafall också han är nyklippt :-)
    När ska vi ses? hur jobbar du denna vecka? Ska vi boka in en dag om barnen blir bättre!
    Härligt att du fått saker sålda på tradera iallafall! Du är duktigt som håller på! jag vet ju fortfarande inte hur man gör....
    KRAMAR

    SvaraRadera