torsdag 31 mars 2011

Tjollahopp !!!

Nu håller jag alla tummar och tår att inga blåsor dyker upp och att denna smärta snart försvinner. Vill inte vara sjuk, det står ju Lykke och Olivia för !!!
Världens bästa Dr Alm tog även Lykke idag trots att hon låg 25 minuter efter i tidsplanen och tur det för det visade sig att hon hade öroninflamation, sen såg halsen illa ut också men eftersom hon ändå behövde kåvepenin till öronen så tog dom inget halsprov, det följer ju med på traven ändå.

Olivia mår pyton också, helt slut och ont i magen. Det är så svårt att veta hur allvarligt det är, hur ont har hon ? man ser ju att något är fel då hon inte har ork för någonting, inte ens gymnastiken som hon annars älskar.


På tal om gymnastiken, idag testade Mathilde på att vara med också. Hon bröt ihop efter ett tag, när det var dags för hjulning.

Hittade henne gråtandes på toan, troligtvis så vart det för jobbigt och hon fick känslan av att detta klarar jag inte av.

Men en underbar ledare för större gruppen såg detta och visade på Mathilde ett sätt att träna på och det tog inte lång tid tills hon fixade det, och nu längtar hon tills nästa gång. Och det är sjukt bra ledare i Bjurs måste jag bara säga ännu en gång.

Imorgon åker hon med två kompisar till stan och ska se "hur många lingon finns det i världen" och om Olivia är frisk så ska hon få en myskväll med mormor och morfar.


Men nu ska jag sova: GOD NATT !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar